Menu Cattery Kitiyakara

Ik ben Ares en als 3e geboren. Bij geboorte woog ik 105 gram. Na de eerste week woog ik alweer 190,5 gram. Ares is de god van de Oorlog en personificatie van de oorlog. Ares ik ook het sterrenbeeld Ram. Ik ben echter wel heel lief en maak helemaal geen ruzie (tenzij je aan mijn melk komt). Ik doe met Arturo wedstrijdje wie het zwaarste kan zijn en ik  was de zwaarste bij geboorte. Ik lig samen met Arturo en Aurelius (zie de foto van 19 december) vaak onderop te drinken, dat is het luie plekje zonder ruzie. Ik ben heel lief en laat me tijdens het drinken niet van mijn plekje krijgen. Mijn oogjes zijn al open, helaas heb ik wel de eerste week van Arturo verloren, hopelijk ben ik volgende week weer de grootste.

Week 4 en 5

Week 4 en 5

16 januari

16 januari

16  januari

18  januari

18 januari

18 januari

Ik ben nog steeds de grootste en weeg nu 612 gram. We moesten allemaal ontwormd worden, dat was zo ontzettend vies, ik was helemaal niet lekker. Toen heb ik ook al mijn lekkere eten uitgespuugd en waarna ik me weer goed voelde. Na een paar dagen zei vrouwtje tegen me dat ik alle ontworming uitgespuugd had en toen kreeg ik dit keer een pilletje. Die was gelukkig niet vies. Nu ben ik ook netjes ontwormd. Spelen in de ren is ook heel leuk, we kunnen ook klimmen en ik ben al boven geweest. Na een paar dagen heb ik zelfs mijn nagels in het plankje gezet en toen tilde vrouwtje me eraf. Daarna heeft ze een stukje sisal weggehaald en nu kan ik er niet meer bij. Ze zegt dat het voor mijn bestwil is, met week 7 mogen we buiten de ren spelen. Dan is het veiliger voor ons, nou ik kan niet wachten.

Week 3

Week 3

1 januari

1 januari

1 januari

  8 januari

8 januari

8 januari

Ik ben echt de grootste. Arturo haalt me lekker niet in. Ik weeg nu 382 gram. Deze week ben ik ook eens buiten gaan kijken, best spannend hoor. Ik heb zelfs een stukje de krabpaal beklommen. Maar oeps, toen was ik zomaar op 20 cm hoogte en wist ik echt niet hoe ik naar beneden moest. Toen heeft het baasje me eraf geholpen. Nou, ik heb wel mijn lesje geleerd. Ik steun nu voortaan met mijn achterpootjes op de grond.

Week 2.

Week 2.

26 december

 26 december

26 december

 26 december

 26 december

 26 december

Het gaat heel goed met mij, ik heb lekker van Arturo gewonnen deze week. Nu ben ik de zwaarste en weeg 289 gram. Ook al ben ik groot, toch heb ik een heel lief zacht stemmetje. Natuurlijk slaap ik heel veel want van groeien word je zooooo moe.

13 december

17 december

19  december

Week 1.

Naam

Geslacht

Kleur

Status

Foto’s

Poesje

Blue

Gereserveerd

Poesje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Lilac

Gereserveerd

Kitten adopteren

Wilt u bij ons een kitten te adopteren lees dan ons cattery beleid goed door.    

Natuurlijk kan je ook contact opnemen voor meer informatie over het adopteren van een kitten.

Follow us at

Instagram

Facebook

Youtube

Bel 

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Mail

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.