Cattery Kitiyakara

Menu Cattery Kitiyakara

Ik ben Aurelius en als laatste geboren om 10.49u. Bij geboorte woog ik 86,5 gram.  Aurelius komt van het Griekse en Latijns voor ‘aura’ wat luchtstroom, wind, bries, zoelte betekent. Na de eerste week woog ik alweer 167,5 gram. Het gaat dus heel goed. Ik heb nu mijn oogjes open en probeer al een beetje te staan. Ik ben een lief rustig katertje. Als de anderen ruzie maken om het lekkerste hapje, ga ik lekker onderop liggen en geniet in alle rust van mijn eten. Kijk maar naar de foto’s van 11 en 13 december. Ik ben er wel, maar je ziet me niet. Ook ben ik het meest witte katje in het nest, dus misschien ben ik wel Lilac…

Week 4 en 5

Week 4 en 5

 12 januari

16 januari

16 januari

  januari

16 januari

16 januari

Ik weeg nu 572 gram en ben lekker ondeugend. Rennen, klimmen, stoeien bijten. Vrouwtje zegt dat dat niet mag, want dat doet pijn en dan zet ze me zo opzij. Ik begin het nu te begrijpen en doe het al heel veel minder. Ja ik ben best slim. 

Ik kan ook heus heel lief zijn, heel lekker als je over mijn buikje aait. De afgelopen week hebben ze een kattenbakje neergezet, zo dat was fijn. Ik ga er lekker op zitten en doe dan braaf een plasje of een poepje. Daarna moet je natuurlijk heel hard graven. Weet je wat leuk is? Als mijn broertjes of zusjes ook op de bak zitten, dan bespring ik ze. Hihi, dat is een heel leuk spelletje. 

Eten is ook heel lekker, jammie vleesje. Ook ik werd deze week ontwormd met dat vieze spul, getsie ik was er echt niet lekker van. Na een uur heb ik het uitgespuugd, jakkie. Maar ja toen moest ik na 2 dagen een pilletje, dat was ook niet leuk, maar gelukkig was ik daar helemaal niet misselijk van. Nu zegt vrouwtje dat ik ook goed ontwormd ben.

Week 3

Week 3

30 december

1 januari

1 januari

5 januari

5 januari

1 januari

Ik ben alweer een flink stuk gegroeid en weeg nu 350 gram. Deze week wilde ik ook een kijkje nemen buiten de kist, pff wat was dat spannend. Ik heb er heel hard van gemiauwd, kon gewoon niet stoppen met vertellen. Op 1 januari nam ik even dat kijkje, maar ja toen ik halverwege het trapje was ben ik wel gauw omgekeerd. Van de week probeer ik het nog wel een keertje.

Week 2.

Week 2.

22 december

22 december

22 december

26 december

26 december

26 december

Deze week laat ik me van mijn mooiste kant zien op de foto’s. Nu weeg ik alweer 255 gram. Ik snuffel alles lekker af maar daar word je wel moe van. Vinden jullie niet dat ik mooi wit en pluizig ben? Ik was ook al zelf mijn pootje, goed hè.

11 december

13 december

19  december

Week 1.

Naam

Geslacht

Kleur

Status

Foto’s

Poesje

Blue

Gereserveerd

Poesje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Blue

Gereserveerd

Katertje

Lilac

Gereserveerd

Kitten adopteren

Wilt u bij ons een kitten te adopteren lees dan ons cattery beleid goed door.    

Natuurlijk kan je ook contact opnemen voor meer informatie over het adopteren van een kitten.

Follow us at

Instagram

Facebook

Youtube

Bel 

Contact us 

Bel naar Cattery Kitiyakara
Mail naar Cattery Kitiyakara

Mail

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.